WV WAAGEN . Made in Germany .

SKL Motor van 1962 weer in goede staat op 6/10-2011

M/S TRASTUR havde denne type SKL motor fra ØST-TYSKLAND på 578 HK med Turbin der udgjorde ca. 800 HK tilsammen fra CA. 1970 hvor de blev færdig bygget til CUBA Regeringen med Fidel Kastro i spidsen.

M/S TRASTUR skibet jeg var Smører og senere Maskinchief ombord omkring 1974 . Skibet er bygget omkring 1970 i Øst-Tyskland til CUBA Regeringen med Fidel Kastro i spidsen på CUBA . P/F Skibafelagid i Torshavn på Færøerne købte de 12 CUBA Hekketravlere Cubanere brugte til Skitfiske - mel og lignende . Jeg var så ombord i Nordsøen hvor de ejere brugte dem til Standby - skibe til Olje-riggene ved Aberdeen og Norges Kysten også. Det skulle være 2 uger eller 3 ombord og 1 hjemme , men den sidste turen blev på omkring 2 måneder og ca. 14 dage før hjemrejsen til Torshavn igen med fuld fart selvfølgelig. Det var hårdt om Vinteren med kulde og Sne og vejrforhold helt oppe på 12 vindstyrke Beafor Skalaen , helt til Orkan en aften og natten over .

Her er skibet påbygget som det ikke var da jeg var ombord . Her er den udstyret med 1200 Norsk Wickmann Maskine frá 1978 ca. Når jeg var ombord havde han SKL motor på 578 HK med Turbin der gav alligevel 1/3 til i kraft altså 800 HK der omkring ialt med Turbinen til .

Engelsk båd . Skal igen til Træning på Landsygehuset í Torshavn på Ondsdag kl. 14:30 .

Nu er det blevet omvendt i Reden . Jeg har fået Hjerte-tabl. for Hjerte og Blodtrykket og er helt nu ovenpå om ikki helt , men så godt som det . Venepumpen er helt ok og Lymphedem snakken er gået i stå heldigvis . Jeg kommer mig nu hurtigt.

Har nu været indlagt på Intensive afdelingen i Torshavn på Hospitalet og blevet undersøgt med billeder og lyd hvor lægerne opdagede at jeg lider af " Hjertesvigt " og må få Hjerte tabl. 1 daglig og 1 for Blodtrykket også daglig først og gå til control i mindst 3 til 4 uger indtil jeg kan sættes på den almindelige apoteks rullen igen med det nye Medicinen ordineret af G3 Medicinske afdeling . Jeg skal også Testes hvad jeg duer til med min Kondi og så on .

Jeg har nu endelig fået indkaldelse til Neurologen på Torshavns Hospital den 1, Februar 2018 klokken 13:00 til tiden og har fået det bekræftet af Læge-skriveren på Medisinsk Afdeling på Landsygehuset i Torshavn , at en Anvisning er indsendt fra min Læge i MIdvåg og således godtkendt som i orden.

Jeg har været indlagt på Landssjukrahusið í Torshavn . udskrevet igen den 13 September 2017. Diagnose var drop af Antibiotika for Rosen . Dette var på afdelingen B7 og senere ned på B6 Medicinske Afdeling på Hospitalet . Jeg er nu tilbage i Sørvåg på Færøerne , men alt er ikke kommet på plads endnu så som Støttesokker jeg egner mig til at bruge er ikke sendt med Posten endnu. osv.

Min Fars Slægts-linie er ældgammel Irsk slægt. Muligvis fra Dublin i Ireland eller og Belfast i Norden Ireland. R1b-M222 og min Subtype er R1b-S660

Ethnic Makeup for Europe.
US DNA test results no, admittance . Mothers DNA test results : J2a and my Subtype : J2a2c . Origin most from : Afganistan, Pakistan , India, Bangaladesh, Nepal , China , Britain, France, Belgium, Germany and Scandinavian.

Finn Arne Lauvås : Jesus har frelst min sjel.....

Dejlig Gospel fra Norge .

Biografi.

Jeg er født den 28 Januar 1954 i Torshavn på Færøerne , lige efter Midnatt på  Dronning Alexandrines Hospital i Torshavn. Min Mor hed : Jonny Aleksandra Olivia født Ellingsgaard , gift Johansen . Min Far var : Joen (Jogvan) Johansen . De var begge fra Ejde , en af den nordligste bygd på Østerø, hvor Gjogv er den længste  i Nord.

Jeg kom i Folkeskolen på Ejde der hed Ejdes-Skole omkring når jeg var næsten 7 år gammel. Gik ud af Skolen , som skoletræt i 7 som svarede til den 9 flok i Hovedstaden Torshavn ; og kom i arbejde på Ejdes Fiske-fillett fabrik i Ejdes bygd. Der var jeg indtil omkring 17 år hvor jeg tog på Fisketogt på Grønland med min Far som blev Kok den turen. Vi brugte Toskegarn som ikke var så populert på den tid . Det var med M/S Sundabúgvin fra Rederiet  P/F  GULDBEINI  i Hvalvig på Færøerne. Ellers har jeg sejlet med flere skibe som Fisker - Matros - Smører - og Maskin Chief på Standby skib et af de år jeg sejlede.  Jeg kom i Smedje-lære i Torshavn Skibs- smedje  - examen ended med Ros . Og siden Skib - Machinist examen årgang 18 Januar 1978 klassen.  Venligst se efter Maskinmester bogen af  Author : Finnur Johansen , hvor der er et billede af vores Klasse , jeg sidder yderst til højre siddende på billedet.

Mig selv .

En af mine forfædre : Andreas Arentzen´s hus på Øen Rømø , Thønder Amt i Danmark.

Koen hedder " Flekke " en tegning jeg har målet på lørit kun med stærke farver.

WV K70 - 105 HK /90 DIN. Dette er omk. 1970-78 årgang.

53 % Storebritanien (Irsk og Engelsk og Skotte ) 2 % Jødisk oprindelse . Osv.

Hjertet på et menneske.

Mine Forældre.

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

Min forfader Jacob Bendix er nok denne nævnte 6. Jacob GOLDSCHMID som billedet siger ovenfor.

Min Biografi .